Systemutveckling liknar idrott på det sättet att vill man bli bättre, så måste man träna. Om du under 2017 vill komma i ett läge där du regelbundet levererar system på utsatt tid, med funktionalitet som alltid möter eller överträffar dina kunders förväntningar och med en kvalitet som bygger förtroende - Då gäller det att dina utvecklingsmuskler är i topptrim.
 
Med Responsives startpaket för att komma i bättre utvecklingsform har du nu chansen att få en bra start på din träning. Under en begränsad tid erbjuder vi detta mycket prisvärda paket, som innehåller allt du behöver för att komma igång! 
 

I Responsives startpaketet för bättre utvecklingsform ingår

  • Utvecklingsanalys
  • En heldagskurs för 5 personer
  • Uppföljning med en personlig utvecklingstränare (4 tim)

INTRESSANT - kontakta mig!

Utvecklingsanalys

Syftet med analysen är att bedöma de faktorer i utvecklingsflödet som vi vet påverkar förmågan att leverera önskad funktionalitet, på rätt tid, med rätt kvalitet och inom budget. Vi tittar på de olika delarna i flödet och ser hur de fungerar tillsammans i praktiken, samt vilken förbättringspotential som finns.

 

Läs mer om vad som ingår i utvecklingsanalysen >>

 

 

En heldagskurs för 5 personer

Efter utvecklingsanalysen kommer vi överens om vilken kurs som passar bäst för er. Beroende på behov kan ni antingen välja en kurs som tränar specifika kompetenser eller välja en bredare kurs som behandlar ämnen som alla har nytta av. Det bästa av allt är att ni maximerar effekten genom att kunna skicka upp till 5 personer samtidigt.

 

 

Våra utvecklingstränare

Med utgångspunkt från resultatet av utvecklingsanalysen och kurstillfället, så väljer ni tillsammans vad tiden ska användas till, beroende på var behovet är störst.
 
Våra utvecklingstränare har en lång och bred erfarenhet från alla delar i utvecklingsflödet och är vana att coacha utvecklingsteam och ledningsgrupper i tillämpningen av nya arbetsformer. 
 
 
 

Responsive Development Technologies AB

Responsive AB
Teknikringen 10
Linköping, 583 30
SWEDEN
Tel: +46 (0)13 219250
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.